Caspar Luuk

Kunstenaar en graphic designer Caspar Luuk (Rotterdam) schildert met zogenaamde vectoren. Dit zijn digitale lijnen, die hij creëert met een computermuis. Hij gebruikt de muis zowat als een schilderskwast. Op deze wijze ontstaat er een digitaal lijnenspel van allerlei soorten kwaststrepen.

Na een creatieve studie heeft Caspar Luuk 15 jaar gewerkt in de creatieve sector. Vanuit hier is de liefde begonnen voor digitale kunst, omdat artwork tegenwoordig wordt gemaakt op een computer. Helaas eindigen de mooiste digitale ontwerpen slechts op een harde schijf en verdwijnen zij zo in de tijd. Om dit tij te keren, heeft Caspar besloten zich toe te leggen op het creëren, afdrukken en verkopen van digitale ontwerpen. In de hoop, dat velen nog lang kunnen genieten van kunst ontworpen op een computer.

De (naakte) mens staat dikwijls centraal in de kunstwerken van Caspar Luuk. Dit doet hij op een eigenzinnige, vaak kleurrijke en moderne wijze. Combineer je de ontwerpen van Caspar Luuk met de 3-D blokken van Paula Ackermann, dan ontstaat er iets magisch: kunst op kunst!

Bent U benieuwd wat er bij u past?

Ik vertel u graag meer in een inspiratiegesprek. Neem contact met mij op en laat u verrassen.