woonstyling

[vc_row css=”.vc_custom_1536326946845{margin-top: 25px !important;}”][vc_column][vcex_spacing size=”45px”][vc_widget_sidebar sidebar_id=”breadcrumbs”][vc_column_text]

Woodprinting is de trend in woonstyling

Woodprinting artist Paula Ackermann gebruikt hout voor adembenemend mooie prints. Geen papier, canvas of linnen. Alleen hout. Want waar hout en beeld bij elkaar komen, ontstaat iets nieuws.

Woodprints zijn unieke, houten wanddecoraties. Van heel bescheiden tot wandvullend en sfeerbepalend. Op vlakke delen of in 3D-reliëf. Maak kennis met de maker!

Hout leeft

Paula over haar werk: “Hout leeft, dus als beelddrager is het onvoorspelbaar. Door eindeloos te variëren met soorten en technieken, ontstaat plots een verrassende schoonheid. Dat hout een ruw natuurproduct, zie je terug in de prints.” De productie is bijzonder bewerkelijk en het resultaat per definitie níet gelikt. Dat is de charme ervan. Een vertrouwd beeld krijgt een nieuw karakter.

Natuurlijk vormenspel

In het drukproces ontstaat hitte en spanning op het materiaal. Elke houtsoort reageert daar anders op, maar ook elk afzonderlijk beeld. Door het schuren, lichten de houtnerven op. Dat natuurlijke vormenspel heeft weer invloed op de inkt van de afbeelding. Samen vormen ze een uniek geheel.

Beeld naar keuze

Klanten leveren een print naar keuze aan, of volgen een suggestie van Paula. De specifieke ruimte en persoonlijke wensen zijn daarin sturend. In haar eigen collectie toont Paula de potentie van woodprinting in haar volle breedte en diepte. De afbeeldingen selecteert ze in samenspraak met fotografen, de ontwerpen komen tot leven in haar drukproces.

 

Meer weten over woodprinting en Paula Ackermann?

Neem rechtstreeks contact op met haar: 06-23457300 of mail naar info@houtmeid.nl[/vc_column_text][vcex_spacing][vcex_portfolio_grid css_animation=”zoomIn” columns=”4″ posts_per_page=”25″ order=”DESC” filter=”true” title=”false” excerpt=”false” read_more=”false” columns_gap=”20″ overlay_style=”title-excerpt-hover” unique_id=”FFportfolio” img_width=”400″ img_height=”400″][/vc_column][/vc_row]