Een houten kunstwerk ter nagedachtenis

De emotionele betekenis van dit werk maakt het bijzonder. Bijzonder om te mogen maken en de symboliek van het werk maakt dat het uniek is. De prachtige losse vlinder die staat voor Carlijne, een vrouw die op jonge leeftijd is overleden. Zij komt los van het basiswerk dat voor haar geliefden staat. Zij symboliseert haar loslaten van het aardse bestaan en haar overgang naar een andere dimensie.

Het basiswerk, dat in een hoek is bevestigd, bestaat uit allemaal vlinders die samen een groot hart vormen. Samen met de zus van Carlijne en haar ouders hebben we voor dit hart in grijstinten gekozen. Deze kleurtonen in combinatie met het hout past perfect in hun interieur.

Dit hart staat symbool voor de liefde die ze voelde voor het leven zelf maar ook voor de liefde die het gezin en Carlijne deelden met elkaar.

Het is een prachtig gebaar om deze liefde te uiten en te eren met behulp van dit kunstwerk. In totaal vormt dit kunstwerk een bijzonder eerbetoon aan Carlijne en de liefde die ze deelde met die waarvan ze zoveel hield.

Dit werk herinnert ons eraan dat de liefde altijd voortleeft, zelfs als mensen er niet meer zijn.

Ontzettend dankbaar dat ik dit werk heb mogen maken.

vlinderwerk ter nagedachtenis van  houten blokjes met vlinders 3Dwoodart

Bent U benieuwd wat er bij u past?

Ik vertel u graag meer in een inspiratiegesprek. Neem contact met mij op en laat u verrassen.