Creatieve Samenwerking: Unieke 3D Wood Art voor een Tevreden Gezin

“Op zoek naar een kunstwerk voor aan de muur kwam ik op de site van Paula Ackermann. Meteen enthousiast dus ik nam contact op. En vanaf dat moment was het een heel fijn contact en proces. Paula vroeg wat onze ideeën waren, dacht mee, deed suggesties. En gaf ons alle tijd om soms even wat te laten bezinken. En wat ik heel bijzonder vond; kwam met ontwerpjes, stuurde bedrukte houten blokjes zodat we konden zien hoe het eruit zag. Geen moeite teveel. Heel fijn. Uiteindelijk hebben we nu een mooi kunstwerk aan de muur in de kleuren die wij willen en met de afbeeldingen die wij wilden. Heel mooi en we kijken er met veel plezier naar ook omdat het maakproces zo fijn was. “

Mark Dormans

Onlangs mocht ik een prachtig 3D houten kunstwerk maken voor een gezin, en het was een geweldige samenwerking waarbij zelfs de kinderen hun zegje hadden in het ontwerp.

Het contact met Mark en zijn vrouw verliep super soepel. Ze wilden graag dat het kunstwerk de kleuren van hun interieur zou weerspiegelen, en ik kon niet wachten om aan de slag te gaan. Het kunstwerk is gemaakt van vurenhouten blokjes, waarbij de jaarringen zichtbaar zijn, wat een prachtig natuurlijk effect geeft. Op het kunstwerk zijn 3 wensbloemen te zien, elk in een andere kleur die perfect past bij hun interieur.

Het was geweldig om samen te werken met dit gezin en hun visie tot leven te brengen in een uniek kunstwerk. Het eindresultaat overtrof hun verwachtingen en daar ben ik zo blij mee!

Als kunstenaar is het een voorrecht om de wensen van mijn klanten te vervullen en een persoonlijk tintje toe te voegen aan hun interieur. Ik ben dankbaar voor de kans om meer van dit soort opdrachten te krijgen en mijn creativiteit te uiten door middel van 3D houten kunstwerken.

Als je interesse hebt in een uniek en op maat gemaakt kunstwerk voor jouw interieur, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen. Ik kijk er naar uit om samen te werken en iets bijzonders te creëren!

Bent U benieuwd wat er bij u past?

Ik vertel u graag meer in een inspiratiegesprek. Neem contact met mij op en laat u verrassen.